Piure de cartofi

de Bucataria_lui_Tavi in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2010 | 8463 vizualizari

 

Acest preparat reprezinta garnitura cea mai populara pentru fripturi si tocanite. Este usor de preparat si ai nevoie de foarte putine ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi potriviti;
  • 50 g unt;
  • o ceasca de lapte;
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi:

Preparare piure de cartofi:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare (cca. 20 de minute). Dupa au fiert (cand intra furculita usor in cartofi, inseamna ca sunt fierti), se scurg de apa si se paseaza. Se adauga untul si laptele, si se omogenizeaza.

Se serveste cald, ca garnitura la fripturi sau tocanite.

PREPARARE IN IMAGINI

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

ela 1

29.05.2010, 18:06

care ochi oare?

Rocsi 1

29.05.2010, 19:44

bun bun...e o mancare pe placul tuturor

nadina73 1

29.05.2010, 23:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]