Alfajores - fursecuri argentiniene cu dulce de leche

de Criss in Prajituri, 27 Ian 2012 | 11094 vizualizari

COMENTARII (22)

Miha 1

27.01.2012, 08:25

diaconta 1

27.01.2012, 09:03

n-avem soareci,da' de ce sa le pastram?
prea bune ca sa le pastram

RuxyRux 1

27.01.2012, 09:17

Ce delicatesa!!!!

mamaieelena 1

27.01.2012, 09:21

bune,bune

Criss 1

27.01.2012, 09:41

Miha,

Criss 1

27.01.2012, 09:42

Dia, caz fericit. Eu sunt poasesoare de soareci. De fapt de un singur soarece, mare ce-i drept...

Criss 1

27.01.2012, 09:42

Multumesc Ruxi, Elena.

Lau 1

27.01.2012, 10:09

servesc si eu la cafea

diana_k 1

27.01.2012, 10:20

del;icioase

Rocsi 1

27.01.2012, 11:02

wawwww

Ubulika 1

27.01.2012, 11:04

buey rocsi eu nu am emoticonu ala

deyutzky 1

27.01.2012, 11:48

cred ca`s delicioase

adasev12 1

27.01.2012, 12:47

f bune

Angelina_Elena 1

27.01.2012, 13:04

ce frumoase sunt

silvi0ara 1

27.01.2012, 13:51

Ce bine arata,si eu as vrea macar una.

Ina 1

27.01.2012, 16:01

mirela0911 1

27.01.2012, 20:43

Cred ca se topesc in gura!

iry-gabriela 1

28.01.2012, 07:57

fragede si bune

Criss 1

28.01.2012, 12:47

Multumesc dragele mele. Ma bucur ca va plac.

Criss 1

28.01.2012, 12:47

Intr-adevar, sunt atat de fragede incat simti ca se topesc in gura.

alinutzika 1

28.01.2012, 15:43

trebuie sa fie un deliciu

jolygina 1

29.01.2012, 12:11

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Banuti cu gem - de post