Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de cristeena20 in Pui, 29 Noi 2012 | 3795 vizualizari
Angelina_Elena 1
Bunica 1
Cartofii cred ca au iesit nemaipomeniti!;-bd
Dana_Retetegg 1
Panacris 1
Geanina87 1
MotanLaOale 1
Bya Ralu 1
bun bun
Lau 1
vin la masa
adasev12 1
Rocsi 1
Bun
xana 1
Foarte bunut! Eu obisnuiesc sa prajesc alheira in putin ulei de masline incins, si inainte de a o pune in tigaie o tai usor pe lung, asa ramane intacta iar pielita se strange si ramane doar interiorul rumenit.
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 17:14
la 16:05
la 10:59
de Panacris 9
ieri la 19:55
ieri la 14:14
8 comentarii
7 comentarii
5 comentarii
8 voturi
7 voturi
vasimur
Adinuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulianacj 1
Teona 1
opia 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!