Alheira cu cartofi crocanti

de cristeena20 in Pui, 29 Noi 2012 | 3961 vizualizari

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

29.11.2012, 17:15

Bunica 1

29.11.2012, 17:18

Cartofii cred ca au iesit nemaipomeniti!;-bd

Dana_Retetegg 1

29.11.2012, 17:31

Panacris 1

29.11.2012, 18:02

Geanina87 1

29.11.2012, 18:22

MotanLaOale 1

29.11.2012, 19:31

Bya Ralu 1

29.11.2012, 19:44

bun bun

Lau 1

29.11.2012, 19:57

vin la masa

adasev12 1

29.11.2012, 22:27

Rocsi 1

29.11.2012, 23:13

Bun

xana 1

05.07.2013, 17:29

Foarte bunut! Eu obisnuiesc sa prajesc alheira in putin ulei de masline incins, si inainte de a o pune in tigaie o tai usor pe lung, asa ramane intacta iar pielita se strange si ramane doar interiorul rumenit.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu carnat si linte rosie