Aluat de foietaj cu branza sarata

de Merisor in Prajituri, 11 Ian 2014 | 13635 vizualizari

COMENTARII (24)

Bucataras Medi 1

11.01.2014, 19:26

simplu si gustos.

Bucataras Medi 1

11.01.2014, 19:27

asa-i ca este bun si pentru branza dulce acest aluat?

Constelatialeu 1

11.01.2014, 19:29

MotanLaOale 1

11.01.2014, 19:30

buna buna

- Andreea - 1

11.01.2014, 19:32

Merisor 1

11.01.2014, 19:34

))

Ina 1

11.01.2014, 19:42

n-am facut niciodata de casa, dar tare-mi place ce faceti voi

Cris2711 1

11.01.2014, 19:51

Foarte bun!

Rocsi 1

11.01.2014, 20:11

Bravo. Poate reusesc si eu intr-o zi sa pregatesc foietajul in casa...

Micutza Luana 1

11.01.2014, 20:20

foarte bun foietaju de casa

Dana_Retetegg 1

11.01.2014, 20:39

Merisor 1

11.01.2014, 20:42

Ina, mie imi place sa fac, dar apelez mai des la cel din comert

Merisor 1

11.01.2014, 20:43

Medi asa-i ca este bun si pentru branza dulce acest aluat?
Sambata, 11 Ian 2014, 19:27:52 Imi place
Medi, este foarte bun cu orice branza, dar si fara branza!

RuxyRux 1

11.01.2014, 20:44

Grozav!!!...Cu multa vreme inainte faceam ceva asemanator pentru pateuri doar ca branza era de vaci si nu telemea...asa se preta mult mai bine la cremsnit sau prajituri dulci Pup Merisor bun si drag

Merisor 1

11.01.2014, 20:44

Va multumesc, dragilor!

Merisor 1

11.01.2014, 20:51

Ruxy, pai branza mea e de vaci si nu-i foarte sarata

diaconta 1

11.01.2014, 21:00

lucy2002 1

11.01.2014, 21:05

deyutzky 1

11.01.2014, 21:39

Ela68 1

11.01.2014, 22:50

si la ce l-ai folosit? ca pare intresant, am salvat reteta, sa-mi spui cu ce-l umplu

Krystyan Trendy 1

11.01.2014, 23:04

interesanta reteta

Merisor 1

11.01.2014, 23:09

Ela, ai un pic de rabdare ca urmeaza ))

mena29 1

12.01.2014, 22:23

Bravo harnicuto!

Merisor 1

12.01.2014, 22:59

Pup, Menucule

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Palmieri cu scortisoara