Aluat dospit umplut cu ciuperci de roua

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2015 | 4746 vizualizari

COMENTARII (14)

Constelatialeu 1

01.12.2015, 17:09

La voi n-a dat bruma, inca este roua?

CameliaR 1

01.12.2015, 17:15

Yamyyyyyy

Zamfira 1

01.12.2015, 17:17

Arata foarte bine, nu stiu cum e cu ciupercile de roua

Bunica 1

01.12.2015, 17:20

Frumoasă și bună rulada aperitiv!

MotanLaOale 1

01.12.2015, 17:41

buna buna

-Licurici- 1

01.12.2015, 18:21

Ce bun!

Bya Ralu 1

01.12.2015, 19:21

ce bine arata

RuxyRux 1

01.12.2015, 19:42

Ce buna trebuie sa fie Val! ...De unde iei ciupercile de roua? Ce sunt de fapt?

diaconta 1

01.12.2015, 19:56

Ce bunatate imi plac aperitivele astea sarate

Rocsi 1

01.12.2015, 20:56

Ce bun, ce fain!

dantes 1

02.12.2015, 10:15

Super!

Gherca Daniela 1

02.12.2015, 11:03

super fain!

miki_a 1

02.12.2015, 11:26

Arata foarte bine si sigur e bun!

Gicuta 1

03.12.2015, 08:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti sarati cu fistic, stafide si nuci