Aluatul magic

de RuxyRux in Piine, 16 Feb 2017 | 18945 vizualizari

COMENTARII (34)

RuxyRux 1

17.02.2017, 20:49

Multumesc Daniela!

RuxyRux 1

17.02.2017, 20:50

Multumesc Rocsi fata dulce si scumpa!

Raluca57 1

26.02.2017, 15:51

Nu am superlative destule să descriu ce bunătate mi-a ieșit, dar și sa-ti mulțumesc pentru această rețetă. Am făcut 4 ștrudel cu mere, câteva fundițe cu crema de vanilie și câteva pateuri cu brânză căci doream sa vad cum iese mai bine. Minunate toate. Este cel mai ușor de făcut aluat foitat pe care l-am incercat. MINUNAT și mulțumesc!!!!

RuxyRux 1

26.02.2017, 20:19

Nici eu nu am cuvinte sa-ti multumesc ca mi-ai acordat increderea ta si l-ai probat draga mea Ma bucur din toata inima ca ti-a reusit, ca te-a incantat sunt sigura ca te si pricepi tare bine la aluaturi! Te imbratisez cu mare, mare drag Raluca! Si ce bucurie mai mare sa ai decat asta? Sa-ti incerce cineva retetele si sa fie multumit!

diaconta 1

06.03.2017, 15:18

Acum realizez ce de retete mi-au scapat,asa ocupata fiind.
Dar nu-i bai,am arhivat bine reteta la favorite si cand voi fi mai libera si voi sta mai bine cu kilogramele,o sa-l incerc negresit.
felicitari Ruxy pentru toate retetele tale minunate

RuxyRux 1

06.03.2017, 15:32

Diuta scumpa, iti multumesc din toata inima pentru cuvintele frumoase! Te imbratisez cu dor si drag!

La Ancuta 1

13.09.2017, 10:33

Trebuie incercat neaparat!

Ancutsa 1

19.01.2018, 14:06

Foarte fraged si pufos, cred ca sunt delicioase funditele!

mihaelar63 1

19.01.2018, 18:43

Bun de pus la arhiva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soft French Bread Rolls