Amandine

de mirela0911 in Prajituri, 22 Ian 2012 | 10208 vizualizari

COMENTARII (57)

Cris2711 1

22.01.2012, 21:18

Lorra 1

22.01.2012, 21:54

mmm, gustoasele amandine...una bucata mie ?!

mirela0911 1

23.01.2012, 18:47

bylaura mersi, cat despre una bucata, data viitoare

aziz 1

24.01.2012, 12:13

vaileiiiiiiiiiiii,vaileiiiiii nu ma omoraaaaaa javra lu Pavlov e mic copil pe langa mine de la Craciun imi spun NU...si tu ce-mi facusi....

mirela0911 1

24.01.2012, 20:59

Mona scumpa n-a fost cu intentie, a fost cu amandine ti-am dat un pupic sa-ti treaca

mary06 1

28.01.2014, 14:30

Pt glazura amestecati frisca cu ciocolata topita?Dar frisca trebuie batuta cu mixerul?

mirela0911 1

28.01.2014, 19:29

Mary06, frisca lichida se pune intr-o craticioara la foc mic impreuna cu ciocolata rupta bucati (nu se lasa sa dea clocot)si se amesteca continuu pana se topeste ciocolata, se ia de pe foc, se lasa la racit un pic apoi se toarna peste prajitura! Spor la treaba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]