Aperitive in foietaj

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2012 | 9479 vizualizari

COMENTARII (68)

Panacris 1

11.02.2012, 18:58

Super simpla reteta!

Cris2711 1

11.02.2012, 19:00

Cris inca nu reusesc sa o introduc,mersi de aprecieri modul de preparare si ingredientele nu le pot salva

Cris2711 1

11.02.2012, 19:28

Este a doua reteta unde am greutati sa introduc modul de preparare si ingredientele.
Deci,o scriu aici:
550gr. aluat de foietaj
100 gr. Feta
100 gr. Somon afumat(felii cat mai subtiri)
100 gr. varza alba
2 oua
sare
piper
marar
cimbru
branza rasa
ceapa rosie

Mod de preparare:

Cuptorul se incalzeste la 200 de grade .

Aluatul de foietaj se ia doar cu 5 minunte de la frigider,inainte de preparare.

Prima umplutura:
Feta,50 gr. somon afumat, 1 ou,mara,sare,piper si branza rasa se amesteca bine si se pun in foietajul taiat dupa dorinta,in prealabil.

A doua umplutura:
Se caleste foarte usor cepa rosie cu varza alba si somonul afumat(restul de 50 de grame),se adauga cimbru,sare,piper.

Se ung aluaturile cu ou ,apoi se adauga la cuptor.
Se lasa 20 de minute.
Se servesc calde.
Sunt foarte bune

danakarin 1

11.02.2012, 19:30

foarte bune si usor de facut !!

Cris2711 1

11.02.2012, 19:36

Dana asa este draga mea,foarte simplu de pregatit dar foarte,foarte bune

Miha 1

11.02.2012, 19:39

S-a rezolvat!

Cris2711 1

11.02.2012, 19:40

Miha mersi tare mult,cred ca e de vina netul de aici ,stii sambata seara,ar trebui sa incerc noaptea

MotanLaOale 1

11.02.2012, 19:57

bun bun

Cris2711 1

11.02.2012, 19:58

Motanel haideti ca va servesc cu mare drag

MotanLaOale 1

11.02.2012, 20:03

Sincer asi veni, dar mai la vara!

Cris2711 1

11.02.2012, 20:05

te astept la vara si mai fac atunci

Mitinita 1

11.02.2012, 20:27

vreau si eu

RuxyRux 1

11.02.2012, 20:30

Feta...somon...varza alba? M-ai cucerit Cris!!! Super! scoti te rog pentru mine cimbrul daca imi trimiti un saculet?

Cris2711 1

11.02.2012, 20:31

Miti ce crezi ca tie nu iti dau? cu mare drag

Cris2711 1

11.02.2012, 20:32

Ruxy cu cimbrul se rezolva,este doar optional iar cu saculetul ma pun acum pe pregatit

RuxyRux 1

11.02.2012, 20:33

Se poate si vreo cateva petale?

Bya Ralu 1

11.02.2012, 20:34

o bunatate

Cris2711 1

11.02.2012, 20:35

Ruxy

Cris2711 1

11.02.2012, 20:36

Gurita_ta mersi iubita,imi dezvalui prenumele tau?

RuxyRux 1

11.02.2012, 20:36

Ce prompmtitudine!!! Multumeeeeesc Cris!!!! Poate ca mai indulcesc putin iarna asta grea

Cris2711 1

11.02.2012, 20:38

Mi s-a urat si mie de ea,de trei saptamani ger la greu,abia astept primavara cu pomii infloriti,gradinile pline de flori cat mai frumoase,si cate si mai cate

RuxyRux 1

11.02.2012, 20:41

Doamne ce frumos!!! Abia astept sa miros primul ghiocel!

Cris2711 1

11.02.2012, 20:42

primii ghiocei mi-au iesit inainte de a da gerul,acum sunt congelati

RuxyRux 1

11.02.2012, 20:44

Dragutii de ei..offfff

Cris2711 1

11.02.2012, 20:47

se zice ca sunt rezistenti la frig,o sa vad eu cand se dezgheata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ardei, ciuperci si salam