Este a doua reteta unde am greutati sa introduc modul de preparare si ingredientele.
Deci,o scriu aici:
550gr. aluat de foietaj
100 gr. Feta
100 gr. Somon afumat(felii cat mai subtiri)
100 gr. varza alba
2 oua
sare
piper
marar
cimbru
branza rasa
ceapa rosie
Mod de preparare:
Cuptorul se incalzeste la 200 de grade .
Aluatul de foietaj se ia doar cu 5 minunte de la frigider,inainte de preparare.
Prima umplutura:
Feta,50 gr. somon afumat, 1 ou,mara,sare,piper si branza rasa se amesteca bine si se pun in foietajul taiat dupa dorinta,in prealabil.
A doua umplutura:
Se caleste foarte usor cepa rosie cu varza alba si somonul afumat(restul de 50 de grame),se adauga cimbru,sare,piper.
Se ung aluaturile cu ou ,apoi se adauga la cuptor.
Se lasa 20 de minute.
Se servesc calde.
Sunt foarte bune