Ardei copti la borcan fara otet

de Ksenya in Conserve, 10 Aug 2016 | 30427 vizualizari

COMENTARII (27)

Catalina L 1

10.08.2016, 19:21

foarte buni

MotanLaOale 1

10.08.2016, 19:52

Rahela Velicu 1

10.08.2016, 20:00

buni

Dya Daniela Andrei 1

10.08.2016, 20:07

Minunati!

Bya Ralu 1

10.08.2016, 21:20

buni

Rocsi 1

10.08.2016, 21:21

O reteta foarte buna. Bravo!

simona72 1

10.08.2016, 22:33

Foarte fain!!

Meea 1

10.08.2016, 23:16

Imi plaac atatt de mult ardei copti

Ksenya 1

11.08.2016, 07:29

Multumesc de trecere!

miki_a 1

11.08.2016, 08:15

Ce bunatate sunt in toiul iernii!!!

AndrutzaP 1

11.08.2016, 09:09

Xandrinne 1

11.08.2016, 11:11

Gherca Daniela 1

11.08.2016, 12:46

super idee!

Lau 1

12.08.2016, 11:19

interesant

elucubratiiculinare 1

13.08.2016, 09:28

trebuie incercati

Valclaudia 1

13.08.2016, 21:33

vreau sa o incerc si eu, e deja la favorite

mirela0911 1

14.08.2016, 10:22

Super arata!

Ksenya 1

15.08.2016, 09:06

Multumesc de aprecieri!

Ksenya 1

15.08.2016, 09:09

Fetelor as fi incantata s-o incercati!

Sidy 1

17.08.2016, 07:33

Trebuie incercata ! Am trecut-o la favorite...

Andra_Constantinescu 1

17.08.2016, 10:08

Tare buni cred ca sunt Eu i-am conservat in otet si i-am folosit si asa la alte retete

Ksenya 1

17.08.2016, 23:54

Sidy,sunt onorata!

Ksenya 1

17.08.2016, 23:57

Anrda,sunt siigura ca ti-au iesit asa cum ti-ai propus sa-ti iasa

marci49 1

23.08.2016, 12:38

In tineretea mea nu erau congelatoare ci doar clasicul frigider "Fram" care a vea un congelator cat sa bagi o tavita cu apa si toate conservele se faceau prin sterilizare. Si acum aredeii copti in conserv la fel doar ca nu pun sare pe fundul borcanelor si printre ei, presar un praf cat sa poata fi consumati ca atare, ii amestec ca sa se disperseze sarea in mod egal, ii asez in borcane care le fierb o ora din momentul fierberii. Am graja sa am permanent aceeasi cantitate de apa in vas si cand scade adaug apa clocotita. Niciodata nu mi s-a alterat ceva si sa nu uitam ca acum multi ani nu prea erau borcane cu filet si foloseam doua foite de celofan, legam bine cu fasii din dresuri si apoi inca odata celofan si legat. Doamne ce vremuri si ce gospodine erau femeile. Acum alearga la supermarket si cumpara pasta de rosii colorata cu carmin.

Ksenya 1

24.08.2016, 07:57

Marci49,iti multumesc de vizita,frumos povestesti si cu detalii interesante.Poate te gandesti sa ne impartasesti si noua cate ceva din secretele tale.Altfeli ,dispar retetele si vorba ta,"o sa stim doar sa cumparam pasta de rosii cu carmin". Sanatate si pofta sa ai!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ulei aromat