Basboussa

de Mihaela11_jo in Prajituri, 16 Noi 2010 | 8841 vizualizari

COMENTARII (17)

Teo 1

16.11.2010, 21:26

intwresanta ! apa de flori de portocala e pt. miros sau are alt rol ?

Rocsi 1

16.11.2010, 21:27

bun venit printre bucatarasi..super prajitura

Mihaela11_jo 1

16.11.2010, 22:11

Multumesc rocsi

Mihaela11_jo 1

16.11.2010, 22:19

Draga Teo,
Apa de flori de portocale sau roze da un plus de gust siropului de zahar; se combina perfect cu aromele de vanilie si lamaie.
Este foarte folosita in lumea araba.

aziz 1

16.11.2010, 22:40

deja ii simt gustul .....dulce rau si aromataaa

MotanLaOale 1

17.11.2010, 10:17

foarte dulce

dentistutza 1

17.11.2010, 19:29

dulce da' buna! cred ca este grozava !

Mihaela11_jo 1

17.11.2010, 21:42

Si ce dulceeeeeeeeeeeee!

mena29 1

17.11.2010, 22:08

vanilla 1

19.11.2010, 14:37

asta clar trebuie incercata! ca e prea interesanta!

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 20:35

Multumesc

ANCA 1

03.12.2010, 23:55

este fff gustoasa, cumpar si eu mereu!

Mihaela11_jo 1

17.08.2011, 19:57

Anca

nadina73 1

16.01.2012, 11:20

Mihaela,pupici promit sa incerc si varianta ta

Mihaela11_jo 1

17.01.2012, 10:37

Nadine

Doralinda 1

02.12.2012, 22:53


Da se aseamana putin cu cea greceasca, am mancat si din asta dar e putin diferita, adica cea arabeasca se sfarama putin cand o tai, dar cea greceasca e mai consistenta, dar gustul e cam la fel!

samira2 1

26.06.2013, 13:48

delicioasa

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni