Bezele cu portocala

de Oana in Prajituri, 21 Noi 2011 | 9320 vizualizari

COMENTARII (28)

Angelina_Elena 1

21.11.2011, 22:34

ce frumoase sunt

La Ancuta 1

21.11.2011, 22:37

ce motate frumoase

diaconta 1

21.11.2011, 22:46

ce cochete sunt

Oana 1

21.11.2011, 22:52

Si sunt atat de aromate! Fetelor, dar cum ar trebui "depozitate"? adica dupa ce le scot din cuptor sunt tari si crocante si dupa cateva ore incep sa se inmoaie si sa se lipeasca...la baza sunt crocante si la exterior lipicioase...

danakarin 1

21.11.2011, 22:52

impecabile !!

diaconta 1

21.11.2011, 22:54

Oana,mie mi se par foarte delicate bezelele,de aceea nu prea ma incumet sa le fac

diaconta 1

21.11.2011, 22:54

daca vrei te ajutam la mancat si nu mai ai probleme cu ....depozitatul

danakarin 1

21.11.2011, 23:04

cred ca daca le pui in cutii de tabla bine inchise, se tin o vreme....pina la Craciun. Altfel trag umezeala din atmosfera din casa...Cutii din astea pt fursecurile caracteristice de Craciun, se gasesc aici peste tot. Si la voi, oare ??

adasev12 1

22.11.2011, 00:04

Criss 1

22.11.2011, 05:31

super bune!

aziz 1

22.11.2011, 07:35

cat de frumusele pot fi!!

Lau 1

22.11.2011, 08:00

frumusele

MotanLaOale 1

22.11.2011, 09:02

bune bune

Lorra 1

22.11.2011, 09:21

ce bine arata

diana_k 1

22.11.2011, 09:29

deliciose.

mena29 1

22.11.2011, 10:50

Vaaaai cat de bine arata

Rocsi 1

22.11.2011, 11:04

lia maria 1

22.11.2011, 11:32

cu aroma de portocale

alinutzika 1

22.11.2011, 11:33

ce frumoase sunt!

gaby_gabytza 1

22.11.2011, 17:22

delicioase

Ligia Bxl 1

23.11.2011, 13:33

apaaa in guraaa

Oana 1

23.11.2011, 15:34

Ma bucur ca va plac! Mai, cand le scot din cuptor si le las putin la racit sunt dementiale! Uite, o sa le pun in cutie de tabla, sa vad cum tin...bine, ele tin cateva ore pana sunt mancate , dar deja dupa o ora de stat pe farfurie sau in frigider incep sa se lipiceasca la exterior...dar tot bune rau sunt

diaconta 1

23.11.2011, 15:47

deci daca ne "lipim" de ele,avem o scuza buna

diaconta 1

23.11.2011, 15:47

cum a fost intalnirea Oana?

mirela0911 1

23.11.2011, 20:51

delicioase mai sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]