Bine te-am regasit scumpo cum esti???ai nascut???
Bune astea si eu fac,dar cu cartofi si rosii...eu stiu ca e un fel de sfecla fara radacina,face doar frunze
lilik iubita, te pup...uite n-am nascut inca,astept din clipa in clipa... ...eu nu prea stiam cum sa o gatesc...asa mi-a placut...da, ai dreptate ca seamana frunzele cu cele de sfecla ....pe aici e la moda...
rocsi, kamy...va pup fetelor...am avut probleme cu netul...apoi am avut o perioada mai nasoala...si nu prea aveam chef de net....dar acum am revenit in forta! va salut pe toate !
Cred ca e foarte gustoasa si vitaminizanta
Am si eu un plic de seminte pe care scrie ,, mangold''. Am dat o raita pe net la imagini si am descoperit ca e acelasi lucru cu bietola . Intr-adevar e din familia sfeclei , chiar i se mai spune si sfecla nemteasca .
Maine cand merg la gradina am sa seaman [ spre deosebire de spanac nu face vara samanta rapid ].
mihaela...eu am vrut sa o traduc in romana , dsar nu mi-a dat nici un rezultat...asa ca am lasat-o cu denumirea italieneasca....aici se gateste simpla, se serveste cu parmigiano...in salate....sincer nu prea aveam idee cum sa o fac....asa am papat-o rapid, ca-mi place....