Biscuiti cu bezea si lamaie

de CameliaR in Dulciuri, 9 Noi 2016 | 3244 vizualizari

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

09.11.2016, 15:38

diaconta 1

09.11.2016, 15:43

Vaaai ce mult imi place Bravo Camelia cred c-o sa-i visez la noapte

Renataedina 1

09.11.2016, 15:47

simona72 1

09.11.2016, 15:56

Foarte faina reteta!

Merisor 1

09.11.2016, 16:05

Camelya, trebuie să-ți deschidem atelier de fursecărit )

Rahela Velicu 1

09.11.2016, 16:06

Bya Ralu 1

09.11.2016, 16:13

ce super sunt

Constelatialeu 1

09.11.2016, 16:28

Fursecut, astia sunt ai mei, ce-i aglomeratia asta aici?

Lau 1

09.11.2016, 16:34

CameliaR 1

09.11.2016, 16:35

Multumesc frumos! Ps: Ce imi place Fursecut!

Ancutsa 1

09.11.2016, 16:44

Sunt minunati!

Constelatialeu 1

09.11.2016, 16:44

Cred ca e cazul sa-ti schimbi numele pe bucataras, Fursecut se potriveste mai bine...

CameliaR 1

09.11.2016, 17:03

) Se potriveste, poate in viitor o sa il schimb.

Bunica 1

09.11.2016, 18:44

Rocsi 1

09.11.2016, 21:18

Vreau, vreau!

Catalina L 1

09.11.2016, 21:20

bune

CameliaR 1

09.11.2016, 21:32

Multumesc!

RuxyRux 1

09.11.2016, 23:58

Deliciosi si frumosi!

CameliaR 1

10.11.2016, 10:01

Multumesc!

anca_rm 1

10.11.2016, 11:17

foarte faini si gustosi biscuitii tai

Gherca Daniela 1

10.11.2016, 15:53

buni, buni!

Panacris 1

10.11.2016, 18:30

CameliaR 1

10.11.2016, 18:49

Multumesc!

mirela0911 1

10.11.2016, 20:33

Tare frumosi sunt!

CameliaR 1

10.11.2016, 21:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite a`la Gaby