Briose si chec aperitiv

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2012 | 19935 vizualizari

COMENTARII (99)

laura_n 1

12.09.2012, 15:06

oo, ce fain si cu ou! super

portiadelumina 1

12.09.2012, 15:07

dacă nici ăsta nu-i aperitiv săţios şi sănătos, atunci care

Lau 1

12.09.2012, 15:15

ce mult imi plac

MotanLaOale 1

12.09.2012, 15:25

- Andreea - 1

12.09.2012, 15:29

nu vreau sa fiu rea insa nu toti locuiesc in Italia si ca atare nu vor sti la ce faci referinta cind scrii formaggio grattugiato...sint sigura ca are o traducere si in limba romana...

scortisoara 1

12.09.2012, 15:55

delicioase! amandoua!

Geanina87 1

12.09.2012, 16:13

Caroline....sa nu crezi ca sunt bucuroasa ca ma aflu aici in plus nu sunt stabilita aici. Retetele pe care mi le prepar sunt cu ingredientele de aici.Voiai sa scriu branza rasa? Oricum acest tip de "branza" se gaseste si in magazinele din Romania si se numeste formaggio,bineinteles e adus din Italia.Cei care nu stiu la ce ma refer,pot da un search pe google.

Bya Ralu 1

12.09.2012, 16:35

ce frumos ti-a iesit

Merisor 1

12.09.2012, 16:45

eu vreau briose

iry-gabriela 1

12.09.2012, 16:47

Geanina87 1

12.09.2012, 16:48

Si inca ceva,Caroline...am intrat putin in retetele tale si nu mica mi-a fost mirarea sa vad mortadella,mozzarella..printre ingredientele tale.Oare tu de ce nu ai tradus pe romaneste?? Ce,esti italianca? Vezi ce neplacut e sa ai un comentariu rautacios? Oricum iti "multumesc" pentru starea pe care mi-ai creat-o.Eram bine-dispusa,iar acum aproape ca imi pare rau ca am postat reteta.

Geanina87 1

12.09.2012, 16:50

Multumesc din suflet celor care mi-au scris de bine

gaby_duceag 1

12.09.2012, 16:52

heeeei, fete!
hai ma, ca-i o neintelegere!
cum sa zici ca-ti pare rau, dupa ce le-ai facut asa frumoase si ne-ai facut pofta? ni le iei inapoi?:
hai ca nu se merita sa pui la suflet

Geanina87 1

12.09.2012, 16:54

Vezi tu,Gabi...eu sunt o fire sensibila tare.In plus am zis ca APROAPE,deci mai e putin pana sa imi para rau.Multumesc de incurajare

Miha 1

12.09.2012, 16:55

Geanina, nu trebuie sa te superi, cu siguranta Caroline n-a vrut sa te supere.

Termenul de "formaggio grattugiato" nu este foarte des intalnit in retete, fata de mozzarella sau mortadella. Chiar asa...oare de ce i-o fi zicand "mortadella"?

gaby_duceag 1

12.09.2012, 16:56

miha, io cred ca daca mananci de aia, poti muri ))

Geanina87 1

12.09.2012, 16:57

Ok, nu mai conteaza

Miha 1

12.09.2012, 16:57

deci nu-i facuta cu morti, nu?

gaby_duceag 1

12.09.2012, 16:58

ma, ...
sa continui? tu ce zici?
))))

Miha 1

12.09.2012, 16:58

Poti? Poti?

Geanina87 1

12.09.2012, 16:59

Eu asa sper

gaby_duceag 1

12.09.2012, 17:00

pai tu miha, am auzit iuo!,cum ca este in Italia, o fabrica unde astora morti li se pun sfori si-s manevrati asa ca la teatru de papusi
si cica la fabrica aia se face branza
o fi vorba de mortadella?
tu ce crezi?

gaby_duceag 1

12.09.2012, 17:02

"miha: mortadella e salam tuuu...
miha is typing..."

))))hahahahaha

gaby_duceag 1

12.09.2012, 17:03

de unde naiba sa stiu io daca nu cumpar asa ceva?)))
hai c-o fo buna faza)))))))))

Miha 1

12.09.2012, 17:05

Oricum...imi place ca te-ai straduit. Ti-a iesit bine, pana la BRANZA.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua cu rosii