Capsuni la borcan

de gaby_gabytza in Dulceata / Gem, 29 Iun 2013 | 4306 vizualizari

COMENTARII (9)

Bunica 1

29.06.2013, 15:37

Am pus intr-un an,sucul rerzulat a fost foarte bun,dar capsunile s-au decolorat.

gaby_gabytza 1

29.06.2013, 15:40

buni de acu sa vad si eu rezultatul

laura_n 1

29.06.2013, 15:55

fain, bun pt insiropat, dar capsunile conservate nu imi plac

Lau 1

29.06.2013, 17:01

interesant

- Andreea - 1

29.06.2013, 17:39

MotanLaOale 1

29.06.2013, 17:48

Anett 1

29.06.2013, 18:52

wow super!

Rocsi 1

29.06.2013, 20:27

Ce faina reteta asta

gaby_gabytza 1

29.06.2013, 21:01

va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni in vasul roman