Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun

de DinDragostePentruGatit in Mezel de casa, 15 Ian 2013 | 9720 vizualizari

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

15.01.2013, 18:36

buni

Bunica 1

15.01.2013, 18:51

Panacris 1

15.01.2013, 19:12

diaconta 1

15.01.2013, 19:27

imi plac carnatii proaspeti(neafumati)

MotanLaOale 1

15.01.2013, 19:46

Afumati si fierti sunt si mai buni

Bunica 1

15.01.2013, 20:16

Si tu stiai de carnati fierti,Motane?

DinDragostePentruGatit 1

15.01.2013, 20:16

Si mie-mi plac proaspeti, Dia!

DinDragostePentruGatit 1

15.01.2013, 20:17

Da, Motanel, cred... insa ma feresc cat pot de afumatura. Nu-mi prea face bine, plus avem si copii care degusta.

MotanLaOale 1

15.01.2013, 20:21

Erau facuti de bunica mea la fiecare revelion!

DinDragostePentruGatit 1

15.01.2013, 20:40

Si mie imi aduce aminte de bunici, tocmai de aceea am incercat sa le prepar. Am ales varianta mai simpla, ea nu dadea la masina carnea, taia totul la cuțit, eu nu am avut timp... cu toate ca m-as aventura odata.

Zamfira 1

15.01.2013, 21:58

Lau 1

15.01.2013, 22:14

place

marcela1979 1

16.01.2013, 02:51

vreau si eu vreo doi

mamaieelena 1

16.01.2013, 09:47

foarte buni

Rocsi 1

16.01.2013, 13:18

Sim0na 1

17.01.2013, 21:40

N-am mancat niciodata carnat fiert.. dar cred ca-i bun..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie, afumata