Cârnaţi de casă

de Zamfira in Mezel de casa, 29 Ian 2013 | 23642 vizualizari

COMENTARII (48)

Merisor 1

29.01.2013, 18:27

Pfoaaaa, hai sa ne mutam la Brasov

DinDragostePentruGatit 1

29.01.2013, 18:27

Buni.

RuxyRux 1

29.01.2013, 18:28

O daaa...asa ceva da! Arata imbietor pentru pofticiosi!

Alinutza80 1

29.01.2013, 18:29

tare mult imi plac

portiadelumina 1

29.01.2013, 18:31

După ultima recomandare făcută de medicul meu de familie, cel puţin la două zile, de două ori pe zi trebuie să consum aşa ceva

T I M E A 1

29.01.2013, 18:31

eu vin cu painea calda

gaby_gabytza 1

29.01.2013, 18:32

RuxyRux 1

29.01.2013, 18:32

Padre...si unde Doamne...ai gasit medicul ala???

portiadelumina 1

29.01.2013, 18:34

Ruxy eu am numai prieteni buni, în toate domeniile

Bunica 1

29.01.2013, 18:37

Eu vin zeama de varza cu ceapa si boia

Zamfira 1

29.01.2013, 18:37

Merite astept

Mutulica 1

29.01.2013, 18:38

Ce le recomanda medicii, unora sa manance .Pentru cei mai in varsta din familia mea doar verdeturile mai sunt bune .

RuxyRux 1

29.01.2013, 18:39

Laaa Mutulica.....verdeturile sunt sanatate curata!

Zamfira 1

29.01.2013, 18:41

DinDragostePentruGatit, Ruxy, Alina

Zamfira 1

29.01.2013, 18:43

Parinte, Timea, Gaby

Zamfira 1

29.01.2013, 18:44

Ruxy, Parinte

Mutulica 1

29.01.2013, 18:44

Ruxy , chiar am inceput sa le caut , de cand am constientizat ca am ADN de mancator de verdeturi .

Bucataras Medi 1

29.01.2013, 18:45

cei mai buni carnati sunt cei "confectionati" in casa............categoric!............are cineva curajul sa ma contrazica?

Zamfira 1

29.01.2013, 18:49

Costel, Medi

Mutulica 1

29.01.2013, 18:50

Saru' mana si -un pupic !

RuxyRux 1

29.01.2013, 18:52

Mutulica...cu adevarat fac foarte mult bine omului...pacat ca nu realizam usor asta...

Panacris 1

29.01.2013, 18:55

Geanina87 1

29.01.2013, 18:59

Asa de buni

MotanLaOale 1

29.01.2013, 19:01

buni buni

Bunica 1

29.01.2013, 19:01

De la "Top chef" am aflat ca daca vrei sa nu se carpe carnatii proaspeti trebuie sa fie foarte bine umpluti.Sa nu ramana goluri de aer. Mai aflam cate ceva si de la emisiunile astea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]