Carne ascunsa "pod shuboi"

de luminita20_2006 in Pui, 4 Mai 2009 | 5463 vizualizari

COMENTARII (6)

Roda 1

08.05.2009, 01:03

Interesanta reteta ta, dar mai ales denumirea-sub suba,probabil pentru ca este carnea acoperita cu restul de ingrediente,nu-i asa?

luminita20_2006 1

08.05.2009, 17:19

asa este....in zilele urmatoare o sa atasez si o poza.....

ANCA 1

14.05.2009, 09:47

suna tare interesant, dar merge inlocuita maioneza cu altceva, smantana, de exemplu?...nu-s mare amatoare de maioneza..

luminita20_2006 1

14.05.2009, 15:42

sincer nu am incercat...dar de ce nu...eu oricum folosesc la reteta asta doar maioneza ucraineasca

luminita20_2006 1

22.05.2009, 11:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in stil à Bras