Cartofi crocanti si picanti

de Miha in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2010 | 13272 vizualizari

COMENTARII (5)

Teo 1

18.01.2010, 22:38

daca sunt stropiti cu usturoi ...nebunie totala!

rivka 1

22.01.2010, 16:55

in momentul asta fac si eu asa...cu usturoi, am zdrobit peste ei niste catei de usturoi si i-am pus in tava impreuna cu niste pulpe de pui...impreuna.
acum se fac.

PapaBun 1

22.01.2010, 17:14

da, bravo, o alternativa super la cartofii prajiti.

ionix 1

23.01.2010, 10:10

eu nu i-am facut picanti dar data viitoare ii face picanti cu siguranta

Anamaria7 1

18.02.2010, 08:41

astazi o incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi frantuzesti