Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2016 | 4357 vizualizari
Rocsi 1
Cat de mult imi plac cartofii noi. Eu mi-i fac cu cascaval, ca nu-s prietena cu branza de oaie
Constelatialeu 1
Asteptam parmezanul de la Diamantoasa, dar teapa n-a ajuns.....
))) Cleme nici parmezanul nu poti sa il pui in cantitate mare cum pui alta branza. e prea sarat...Asa ca, ne multumim cu branzele noastre ))
Bya Ralu 1
)
Parmezanul il mancam la desert...
Bunica 1
Cartofii ca,cartofii ,dar ce e lângă e mai important!
Ca`cum zici tu Buni nu zice niminea...
diaconta 1
Si de carne nu zici nimic? ))
Die, aia se mananca in liniste nu se zice...
MotanLaOale 1
bun bun
CameliaR 1
Ahhh, ce as manca si eu 2 portii!
mihaelar63 1
Vrei sa ne aburesti si pe noi . Parca in n-v se vad altfel cortofii
Misulico, aburitul e cea mai simpla si ieftina metoda....
stefy_a 1
deliciosi!
Gherca Daniela 1
buni!
AndrutzaP 1
- Andreea - 1
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 21.02 la 14:01
pe 21.02 la 13:05
pe 21.02 la 10:56
de Panacris 9
pe 20.02 la 14:38
pe 19.02 la 12:27
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
RODIMUR
Gherca Daniela
Rocsi
DinDragostePentruGatit 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alexandrinapop 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!