Cartofi taranesti!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2011 | 32713 vizualizari

COMENTARII (19)

Lau 1

15.06.2011, 21:42

diaconta 1

15.06.2011, 22:08

ce frumosi sunt asa aurii

Anamaria7 1

15.06.2011, 23:01

no, asta da mancare

mamaieelena 1

15.06.2011, 23:43

MotanLaOale 1

16.06.2011, 08:49

buni buni

lilik 1

16.06.2011, 10:11

imi plaaaaaac

adry88 1

16.06.2011, 15:19

buni

monike 1

16.06.2011, 18:41

Bun

monike 1

16.06.2011, 18:49

Dadui o tura si revenii Imi e foame rau indes niste grisine si mai am un pic si peste tastatura. Foarte bine arata Urmatoarea mea mancare asta e de fapt sunt in drum spre bucatarie MULTUMESC pt idee

ionela2682 1

17.06.2011, 16:50

Panacris 1

17.06.2011, 17:25

Multumesc fetelor! Monike spor la treaba si pofta buna!!!

Thindris 1

07.08.2011, 15:11

Daca astia sunt intr-adevar cartofi taranesti, asta inseamna ca asa se faceau si acum 150 de ani. Ma intreb cum faceau taranii din 1861 rost de ulei de masline si de bacon.

marieta 1

07.08.2011, 23:39

da Thindris astia sunt cartofi taranesti si asa se fac si in germania si in franta cu acelasi nume!!!!dar tu poate nu sti!!!!!panacris felicitari!!!!!!frumosi ti-au iesit!!!!

Bya Ralu 1

01.09.2013, 11:42

Panacris 1

01.09.2013, 15:24

Mulțumesc Marieta!

Panacris 1

01.09.2013, 15:26

Thindris, în 1861 existau măslini și porci, așa că e posibil să fi folosit uleiul de măsline, iar baconul se numea șuncă

FlaviaD 1

01.09.2013, 17:13

Tare buni trebuie sa mai fie

Aurelia 07_07 1

01.09.2013, 18:56

O bunatate

ralu_ca 1

26.01.2015, 20:40

Excelenti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pernute picante cu cartofi