Cas de oi la tigaie

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2012 | 5931 vizualizari

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

11.06.2012, 21:21

Geanina87 1

11.06.2012, 22:03

interesant

mamaieelena 1

11.06.2012, 22:48

imi place

Panacris 1

11.06.2012, 23:23

Off, mananci si m..i, eventual te ajuta un Colebil.
Una peste alta, cine poate super gustos

iry-gabriela 1

12.06.2012, 05:53

mancam mai putin sa nu luam hapuri...este o vorba,,putin si bun,,

MotanLaOale 1

12.06.2012, 08:30

Criss 1

12.06.2012, 08:36

Cred ca e foarte bun. N-am mancat decat omleta cu cas si imi place foarte mult.

Lau 1

12.06.2012, 09:37

bun

MonaMimi 1

12.06.2012, 12:00

bun bun

Sim0na 1

12.06.2012, 12:12

Si eu prefer preparatele romanesti si mai ales cele vechi, traditionale. Cas prajit papam cand eram mica, la bunici... ce bun era..

iry-gabriela 1

12.06.2012, 16:43

ma bucur ca va place,pup pe toate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cas la borcan