Chec aperitiv cu ciuperci

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2014 | 7700 vizualizari

COMENTARII (23)

Micutza Luana 1

01.12.2014, 19:01

imi place super mult

Micutza Luana 1

01.12.2014, 19:02

pt varianata de post la aluat ma ajuti si pe mine ? !

Ramonaa 1

01.12.2014, 19:06

nu pui oua si samantana si le inlocuesti de post

Corinuta 1

01.12.2014, 19:09

bun bunutz!

reisnaor_2006 1

01.12.2014, 19:23

super bunnnnnn

Panacris 1

01.12.2014, 19:27

Fetelor, eu cu postul mai puțin , Zmeiișorii sunt în creștere Eu am crescut cu post , doar de carne

Bunica 1

01.12.2014, 19:30

Bine arata!

babi5 1

01.12.2014, 19:36

Fiecare cum simte si cum poate

Constelatialeu 1

01.12.2014, 19:47

Gherca Daniela 1

01.12.2014, 21:58

Valclaudia 1

01.12.2014, 22:20

Rocsi 1

01.12.2014, 22:37

Super

MotanLaOale 1

01.12.2014, 22:40

anca_rm 1

02.12.2014, 08:49

MOKUSKA 1

02.12.2014, 09:16

Panacris 1

02.12.2014, 11:45

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

Panacris 1

02.12.2014, 11:46

Luana, am citit undeva că ouăle în aluaturi se pot înlocui banană strivită Sincer încă n-am probat

Micutza Luana 1

02.12.2014, 13:52

dua !!! apoi nush zau ce gust ar avea banana aia hmmm .. cine o probeaza sa imi psuna si mie

Xandrinne 1

03.12.2014, 05:42

dantes 1

03.12.2014, 07:59

Bun!!!

Criss 1

03.12.2014, 08:07

diaconta 1

03.12.2014, 11:06

Genul de aperitiv care imi place

Bya Ralu 1

10.12.2014, 14:38

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]