Chec cu stafide

de Ksenya in Dulciuri, 3 Feb 2017 | 10702 vizualizari

COMENTARII (24)

oanapl 1

03.02.2017, 15:00

Ce bine arata!

Dulciuri cu Georgiana 1

03.02.2017, 15:36

Foarte bine arata !

Ancutsa 1

03.02.2017, 15:56

Tare frumos!

Valclaudia 1

03.02.2017, 17:16

kytz 1

03.02.2017, 18:03

Foarte frumos și sigur bun.... Dar oare cine ar avea răbdare 2-3 zile cu așa deliciu în casă ?

Ksenya 1

03.02.2017, 18:49

Multumesc mult de trecere!

Ina 1

03.02.2017, 19:14

delicios

Aletta 1

03.02.2017, 21:01

imi lasa gura apa

Bya Ralu 1

03.02.2017, 22:13

Si tu ai facut

Ksenya 1

04.02.2017, 09:52

multumesc de popas!

Rocsi 1

04.02.2017, 20:06

Ce bine suna reteta asta de chec!

miki_a 1

04.02.2017, 21:58

Foarte reușit!

dantes 1

05.02.2017, 12:03

Bun!

MotanLaOale 1

05.02.2017, 18:38

navidad_2017 1

19.02.2017, 01:56

L-am facut de 2 ori intr-o saptamana, asa de mult ne-a placut! Tata zice ca-i exact gustul pe care si-l aminteste de pe timpuri... si ca aroma aceea de neconfundat vine sigur de la untul "caramelizat"! A 2a oara l-am facut in portie dubla, si nu numai ca s-a pastrat zile intregi f bine, dar a devenit tot mai aromat si mai fraged!

navidad_2017 1

19.02.2017, 02:04

Si inca un mesaj (din partea tatii): "samii vkusnii keks! s ceaiom iz stakana! " Din pacate nu avem alfabet chirilik, dar sper ca am scris corect si ca poti intelege.

Ksenya 1

19.02.2017, 11:01

Navidad,multumesc de trecere ! .
Ma bucur ca reteta checului a mers la suflet.Stiu la ce se refera D-l. Da,merge checul acompaniat de paharul de ceai " гранёный стакан "

mihaelar63 1

07.03.2017, 08:48

Ce-mi place

Aletta 1

05.04.2017, 13:21

CE BUN

Rocsi 1

05.04.2017, 19:08

Ce pufos si delicios!

navidad_2017 1

03.12.2017, 16:08

Draga Xenia, in speranta ca veti citi mesajul: am facut checul de nenumarate ori (il adoram!!!, mai ales Tata!), dar cateodata nu iese asa fraged si crescut cum trebuie (ultima data chiar saptamana trecuta, de a trebuit transformat in "kartoshka", desi folosim de fiecare data exact aceleasi produse si cantitati. Am incercat cu praf de copt, dar chiar ii schimba mult din gust (zice Tata!). Aveti idee care ar putea fi pricina? V-am fi f. recunoscatori ptr un ajutor, caci am dori sa-l refacem "in original" ptr Sarbatorile care se apropie. Multumesc anticipat!

Ksenya 1

04.12.2017, 18:48

Draga Navidad, Ma bucur ca incerci retetele mele. Si sunt incantata ca intentionezi sa le prepari de sarbatori.Iti multumesc.
Hai sa vedem unde e problema.
Eu din ce mi-ai scris tu cred ca in fuctie de marimea oualor trebuie jonglat cu faina.Apoi alt aspect ar fi untul ,trebue lasat sa raceasca complet,apoi adaugat in compozitie. Cuptorul bine incins. Toate ingredientele trebuiesc aduse cat mai aproape de temperatura camerei. Faina alba 00,cernuta de 2 ori.
In urmatoarele zile,am sa refac checul sa vedem cam pe unde ai putea gresi.
Navidad,trebuie sa iasa intocmai ca in foto.
. Revin dupa ce il refac.

navidad_2017 1

05.12.2017, 00:26

Multumesc mult Ksenya ! Ma gandesc ca ar putea fi intr-adevar marimea oualor, caci uneori sunt M, alteori L, depinde ce avem in casa... iar noi nu prea suntem bucatari/cofetari talentati, pregatim totul ad literam dupa reteta, mai ales la dulciuri, asa ca nu prea suntem in stare sa apreciem daca, consistenta unui aluat e cum trebuie, sau mai trebuie faina etc... Fara exagerare, e probabil cea mai des pregatita prajitura la noi, de cand ati postat reteta (e febletea tatii !); nu-i vorba ca si reciclarea in "kartoshka" a fost delicioasa, dar nu ne-ar trebui asa o nereusita in focul pregatirilor ptr Sarbatori (va fi "cozonacul"nostru, cum a fost si de Paste). Inca o data multumesc!

Ksenya 1

23.12.2017, 10:58

Navidad,am facut checul astazi,a iesit la fel ca in poza. Nu-mi dau seama unde se greseste.

Hai sa mai incercam o data .
Trebuie sa tii cont de cateva aspecte:
Ouale la temperatura camerei batute cu zaharul pana mixerul formeaza dune(lasa urme).
Untul sa fie racit si incorporat treptat.
Stafidele bine scurse si uscate pe un prosop de bucatarie.
Tava mea are 30x11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa de post