Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Bucataria_Portocalie in Prajituri, 18 Ian 2010 | 40218 vizualizari
elena1988 1
Steffy 1
Arata foarte bine.
- Andreea - 1
eu cred ca ricotta proaspata cu zahar poate fi inlocuita cu brinza dulce de vaci...se aseamana mult.dar doar ricotta combinata cu mult zahar.simpla e cu totul altceva.
Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1
Suuupeeer!! Foarte apetisant
Alina26 1
Daniela20 1
A iesit buna prajiturica, dar branza mi s-a dus la fund- s-a facut un strat...nu inteleg de ce.
diaconta 1
Bun venit Daniela Mie imi place foarte mult genul acesta de prajitura. Branza e cam multa pentru restul compozitiei,de aceea s-a dus la fund
bianca92 1
mmmmm ce buna trebuie sa fie
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 11:02
pe 10.11 la 10:50
pe 08.11 la 16:18
pe 07.11 la 17:01
pe 07.11 la 16:32
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Adele
Merisor 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ina 6
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!