Chiftelute aromate la cuptor

de Miha in Pui, 20 Mai 2009 | 6270 vizualizari

COMENTARII (41)

Oana 1

22.05.2009, 17:44

Foarte tare! Ma bucur ca pana la urma a fost cu hepi end

Miha 1

23.05.2009, 11:09

Hai ma Ligia,ca nu-ti trebe diploma de licenta in gastronomie ca sa stii ca mancarea cea mai buna e cea facuta la foc molcom. Adica mediu,adica 180-190 de grade,pentru cei cu aragaz smecher.

Miha 1

23.05.2009, 11:11

Io la faza cu soacra...nu m-as risca sa stric susanul.

Miha 1

23.05.2009, 11:12

Raluca...ciocolata cu susan? Soi cu chiftelute? Hmmmm...cred ca fii-miu ar fi incantat de combinatie!

Miha 1

23.05.2009, 11:13

Da Ioana...fara ceapa. Daca doresti poti pune si ceapa,vezi metoda oanei,care a pus si morcov.
Fiecare dupa cum le e gustul...;)

ANCA 1

23.05.2009, 13:41

si eu le-as pune putina ceapa si poate un catel-doi de usturoi!

Miha 1

23.05.2009, 22:15

Ioana,cum au iesit?

Ca avem ceva sceptici prin zona.

Miha 1

23.05.2009, 22:16

Anca,bineinteles ca merge si cu usturoi. Eu l-am pus in tava.

danygospodina 1

24.05.2009, 00:50

"Scepticii sunt motorul progresului". Trebuie sa le demonstrezi ca poti. Asta e din intelepciunea noptii.

Bucataras Dragos 1

24.05.2009, 10:15

5 furculite

Miha 1

24.05.2009, 16:32

Dany,adevarat ai grait!

Miha 1

24.05.2009, 16:33

Dragos,multumesc!

ANCA 1

17.11.2009, 21:40

gata, sunt executate, le declar foarte gustoase! nu mai prajesc in veci!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol