"Chiftelute" de dovlecel la tava

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2009 | 5350 vizualizari

COMENTARII (7)

Oana 1

29.07.2009, 17:50

De cand vreau sa fac si eu chiftelute cu dovlecei si branza Super ideea cu tava!

Bunica 1

29.07.2009, 18:14

Ala, incearca sa inlocuiesti painea cu cartof.
Se leaga mai bine. O idee foarte buna pentru zilele calduroase. Excelent !

ala_oancea 1

29.07.2009, 21:28

Oana, e foarte faina combinatia. Sa incerci neaparat. Bunica, multumesc pentru sfat. Cum pun cartoful ? Crud sau fiert ?

Bunica 1

30.07.2009, 07:54

Cartoful il pui fiert.Eu si la chiftelutele de carne pun tot cartof fiert. Cand o sa am timp va spun cum am facut eu chiftelute prima data.

ala_oancea 1

30.07.2009, 09:32

Multumesc Bunica. Data viitoare o sa incerc asa Asteptam si povestioara

Oana 1

30.07.2009, 11:44

Eu pun legumele crude si la chiftelutele de carne si la cele de legume...o sa incerc si eu cu ele fierte, doar ca mi se pare ca ia mai mult timp prepararea

ala_oancea 1

30.07.2009, 14:33

Cred ca ar merge si cu legumele crude, poate lasat putin mai mult la cuptor ... Si eu pun legumele crude la chiftelele de carne, dar le dau pe razatoarea mica asa ca sunt rase fin.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]