Minunate draga mea... minunate! Tot in acelasi fel le pregatesc si eu doar ca nu pun nucsoara, nu pun busuioc si nici patrunjel( eventual in compozitie)...iar la final obligatoriu pun foaie de dafin ...arata splendid Lia! Stii tu cum e cate bordeie...atatea...feluri de a prepara mancarica
Bune tare. Eu fac chiftelele in cuptor si sosul un pic dulce cu mult busuioc Nici nu imi inchipui alt gust decat de busuioc in sos Sa incerci in chiftele sa pui pesmet in loc de paine
Eu sunt fan busuioc, Lia, asa ca as pune in orice, daca ar fi dupa mine. De multe ori inlocuiesc foaia de dafin dintr-un preparat cu busuioc. Imi place ideea de a praji mai putin chiftelele, am incercat si eu, dar nu le-am pus in cuptor ci sa fiarba in sosul de rosii. Si inca ceva mai am de spus, ca imi place tare mult poza de final!