Choux a la creme

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 3872 vizualizari

COMENTARII (12)

ela 1

16.05.2010, 12:51

umplutura,glazura,cum se fac?

silvi0ara 1

16.05.2010, 13:08

Chiar,cu ce le-ai umplut?

Ubulika 1

16.05.2010, 13:25

pai girls..eu le-am umplut cu frisca atunci ,ca mi-a fost lene sa fac crema
si glazura..am gasit intr-un magazin o punga cu glazura combinata(ciocolata alba si neagra),care se inmoaie 5 min in apa fierbinte..se taie un coltisor apoi ,pentru a putea orna
mi-e imi place de mor glazura aia

ela 1

16.05.2010, 13:40

scrie si tu la reteta sus

Ubulika 1

16.05.2010, 13:50

acum am adaugat...m-am chinuit cu pozele pana acum de m-am rupt..tot erori mi s-au dat la atasare.uf pana la urma merge cu greu

Rocsi 1

16.05.2010, 13:53

pretentioasa mai esti ela..vreai asa multe explicatii...ce frumoase iti iesi

ela 1

16.05.2010, 13:54

voiam si eu sa stiu cu ce se mananca,ca tare fromoase erau

Ubulika 1

16.05.2010, 14:04

Multumesc... si cand ma gandesc ca le-am facut pentru prima data impreuna cu sotul amandoi ne invarteam dintr-un colt in altul al bucatariei )credeam ca o s-o dam in bara

Rocsi 1

16.05.2010, 14:24

cu mana se mananca ela..ubulika tre sa prinzi curaj cand incerci ceva...poate nu iese chiar aspectos dar makr iese comestibil/

Ubulika 1

16.05.2010, 14:30

clar .. la unele mancaruri nu am eu treaba cu aspectu) ca nu imi iese dar curaj am inceput sa imi facincet incet
acuma nu chiar la toate ))

Rocsi 1

16.05.2010, 14:42

las ca asa sunt si eu..nu imi ies toate aspectoase dar macar au gust bun si asta conteaza

Bucataras 1

16.05.2010, 15:40

nici mie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata alba si zmeura