Cimbru pentru iarna

de Bunica in Conserve, 23 Aug 2013 | 7136 vizualizari

COMENTARII (16)

Lavinia 1

23.08.2013, 12:06

Asa il facem si noi

Lorra 1

23.08.2013, 12:10

Buna idee abea astept sa ajung la piata sa cumpar cimbrul

Constelatialeu 1

23.08.2013, 12:12

Se gaseste in gradina la mama.....

kukibella 1

23.08.2013, 12:13

ianculubita 1

23.08.2013, 12:14

si eu fac la fel,dar crengutele nu le las chiar goale pentru ca le strang iar iarna pun cate o crenguta la bors de fasole,de zarzavat,mai pun 1-2crengute pe fundul vasului cand fac sarmalute sau chiar si la varza calita;in concluzie in bucataria mea,totul se transforma
scuze daca am scris prea mult

Bunica 1

23.08.2013, 12:20

Nu arunc nicio crenguta uscata))

Corinuta 1

23.08.2013, 12:48

mamaieelena 1

23.08.2013, 13:06

buun este foarte parfumat cel uscat in casa mai ales la carnea pentru mici au o aroma deosebita cu cimbrul uscat de mine

MotanLaOale 1

23.08.2013, 13:10

Xandrinne 1

23.08.2013, 14:04

Ligia Bxl 1

23.08.2013, 14:11

si mie imi place cimbrul mai ales la ciorba de perisoare si multe altele

alilianaa 1

23.08.2013, 18:06

tare bun iarna..

Rocsi 1

23.08.2013, 22:40

Valclaudia 1

23.08.2013, 22:53

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 13:17

nilgun 1

08.09.2013, 18:07

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati la soare