Ciocolata de casa cu nuca prajita

de Patricia Iordache in Prajituri, 1 Mar 2013 | 25673 vizualizari

COMENTARII (26)

Merisor 1

01.03.2013, 08:37

Ce fain arata!

Bunica 1

01.03.2013, 08:45

Place!

portiadelumina 1

01.03.2013, 08:46

Deşi nu mă omor cu nuca, tot aş încerca o porţie, două, trei.

Patricia Iordache 1

01.03.2013, 09:20

MotanLaOale 1

01.03.2013, 09:39

_Alina_ 1

01.03.2013, 10:00

Minunat martisor!

Patricia Iordache 1

01.03.2013, 10:18

Denissa 1

01.03.2013, 10:42

Buna buna!

lia maria 1

01.03.2013, 10:50

foarte buna ciocolatica

Copiosus 1

01.03.2013, 10:51

Minunata

Rocsi 1

01.03.2013, 11:32

Imi place foarte mult ciocolata de casa

adry88 1

01.03.2013, 14:20

Patricia Iordache 1

01.03.2013, 14:33

cristeena20 1

01.03.2013, 20:48

miamyyyyyyyyyyyyyyyyy...ce bunatate!!!(si cate calorii

Patricia Iordache 1

02.03.2013, 08:02

diana_k 1

05.03.2013, 09:00

Patricia Iordache 1

05.03.2013, 09:34

Alina26 1

30.04.2013, 11:54

ce bine arata..cred ca e foarte buna!!!!!

Patricia Iordache 1

30.04.2013, 13:20

Da, e cea mai buna ciocolata de casa pe care am incercat-o!

babi5 1

26.06.2013, 09:32

Patricia Iordache 1

26.06.2013, 11:34

COSTEO 1

16.08.2013, 18:05

E preferata mea,imi place f mult

babi5 1

25.09.2013, 13:40

cristi1980 1

23.10.2013, 15:01

Patricia Iordache 1

23.10.2013, 15:35

Multumesc, Cristi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]