Ciorba de cartofi acrita cu bulion de corcoduse

de Adi in Ciorbe, 17 Sep 2018 | 6356 vizualizari

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

17.09.2018, 17:28

buna buna

vasimur 1

17.09.2018, 17:59

Merisor 1

17.09.2018, 18:08

Tare bună este!

RODIMUR 1

17.09.2018, 18:08

Bună, ciorbița de cartofi...! N-am acrit niciodată cu corcodușe, nu știu cum este, pentru că eu umplu și folosesc borș...!

Constelatialeu 1

17.09.2018, 18:30

O portie, sa fie rece si aduc eu ceapa, nu-ti cer....

Mutulica 1

17.09.2018, 18:48

Nu stiam ca se folosesc corcodusele pentru acrit si in alte regiuni in afara de Moldova.Aaaa , deci chiar se face bulion si e cu totul altceva decat in Moldova , banuiesc.

RODIMUR 1

17.09.2018, 18:53

Costel, după câte știam eu, în Moldova se acrește cu borș, în Oltenia cu corcodușe, iar în Ardeal cu măcriș, sau varză murată. Dacă greșesc, să mă corecteze cineva...(oricum, în Moldova nu se acrește niciodată cu corcodușe, ci cu borș)

Merisor 1

17.09.2018, 19:11

La noi nu prea se folosește borșul, doar zeama de varză și corcodușe, sau bulion de corcodușe, roșiile și mai nou, zeama de la murături.

Mutulica 1

17.09.2018, 19:12

Nasa mea de botez, care e din Focsani , acreste doar cu corcoduse .In rest nu ma contrazic pentru ca nu sunt specialist.

Merisor 1

17.09.2018, 19:12

Mutulica 1

17.09.2018, 19:13

Merisor , cred ca lafel face si nasa mea, dar eu nu am stiut.

Mutulica 1

17.09.2018, 19:14

Mersi pentru reteta!

Bucataras Diana 1

17.09.2018, 19:36

Adi 1

17.09.2018, 21:08

Va multumesc frumos!

Andra_Constantinescu 1

17.09.2018, 21:15

Ce ciorbă bună!

abetina 1

17.09.2018, 21:28

Ancutsa 1

17.09.2018, 21:33

Buna!

Rahela Velicu 1

17.09.2018, 21:38

Ce bine arata!

abstract01 1

17.09.2018, 23:56

Panacris 1

18.09.2018, 08:13

dantes 1

18.09.2018, 08:58

Buna!

mirela0911 1

18.09.2018, 09:13

Foarte buna trebuie sa fie!

Ksenya 1

18.09.2018, 10:25

buna tare reteta

mihaelar63 1

18.09.2018, 14:10

Ce faina prezentare !!!!

Adi 1

18.09.2018, 18:30

Va multumesc frumos, tuturor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de lascute cu afumatura, o reteta traditional romaneasca