Ciorba de perisoare cu afumatura

de Rocsi in Ciorbe, 13 Iun 2012 | 9399 vizualizari

COMENTARII (32)

Bya Ralu 1

13.06.2012, 11:22

delicioasa ciorbita

diaconta 1

13.06.2012, 11:36

Buna ciorbita
Rocsi,nu ierbe orezul prea mult daca-l pui deja fiert?
eu calesc ceapa cu carnita,condimentez,pun orezul nefiert,un ou ,fac perisoarele si le pun sa fiarba in oala in care am fiert zarzavatul.

gaby_duceag 1

13.06.2012, 11:44

eu o fac taman invers
pun apa rece, perisoarele, las un clocot, iau spuma, pun legmele, nu toate odata ca nu poti compara timpul de fierbere al morcovului cu al ardeiului, orezul, las 30 min (aprox),dreg ..vad io cu ce..si gata
io nu pot intelege cum la voi legumele tre' sa fiarba mai mult decat carnea
m-am dus )))

MotanLaOale 1

13.06.2012, 11:53

Angelina_Elena 1

13.06.2012, 12:05

foarte,foarte buna!

_Alina_ 1

13.06.2012, 12:30

tare buna ciorbita ta!

diaconta 1

13.06.2012, 12:30

Gaby,io ziceam de ciorba de perisoare,ca altfel daca pun ceva carnita,mai intai o fierb pe ea si apoi pun legumele in ordinea in care trebuie.
la perisoare,nu fac asa pentru ca se fac prastie pana fierbe zarzavatul.
M-am dusssssss si io

Rocsi 1

13.06.2012, 12:46

Dia nu e prea mult sau cel putin asa cred eu.Oricum orezul in perisoare nu prea mai se umfla.Eu asa am invatat sa fac.o fi rau, bine ,nu stiu ce sa iti zic.

Rocsi 1

13.06.2012, 12:48

Gaby la ciorba in care folosesc bucati de carne mai intai fierb binisor carnea.La asta de perisoare intai fierb putin legumele, apoi pun perisoarele.fiecare cu obiceiul sau si cum a invatat sa prepare.

diaconta 1

13.06.2012, 13:41

E ok Rocsi daca-ti place asa.Intrebam pentru ca n-am incercat asa

cocolina 1

13.06.2012, 13:49

interesanta ciorba cu costita si fidea

Lau 1

13.06.2012, 13:52

place

T I M E A 1

13.06.2012, 14:00

Mitinita 1

13.06.2012, 14:31

buna

mihaelar63 1

13.06.2012, 14:42

Gustoasa

Bucataras Medi 1

13.06.2012, 18:09

una din ciorbele mele preferate.

madi_marin 1

13.06.2012, 18:23

combinatia asta n-am incercat-o, dar cum imi plac si perisoarele si afumatura....e clar ca as manca o portie chiar acum...

MonaMimi 1

13.06.2012, 18:35

Rocsi 1

13.06.2012, 19:47

Dia eu asa am fost invatata sa o prepar, dar nu contesc ca e foarte buna si altfel
-Multumesc dragele mele pentru toate aprecierile!

RuxyRux 1

13.06.2012, 19:51

Cred ca e grozava Rocs...stiu ca tu faci mancarica delicioasa...doar esti o fata delicioasa si frumoasa...te pup cu mult drag

Rocsi 1

13.06.2012, 20:03

Multumesc draga mea Ruxy.Tu mereu ma supraapreciezi...

RuxyRux 1

13.06.2012, 20:21

Rocs...crezi ca mama isi supraapreciaza puiul cand spune ca e cel mai minunat? Imi esti draga tare

mirela0911 1

13.06.2012, 20:35

Ooo, buna ciorbica!

Rocsi 1

13.06.2012, 21:42

Multumesc din tot sufletul Ruxy.
-Multumesc Mirela

iry-gabriela 1

13.06.2012, 22:05

ce imi place,cred ca ii da un gust ff bun afumatura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu perisoare (sau fara ptr post)