Ciorba de perisoare de vita cu tarhon

de mihaelar63 in Ciorbe, 19 Ian 2010 | 10322 vizualizari

COMENTARII (5)

madi_marin 1

20.01.2010, 12:39

imi place tarhonul la nebunie..... eu pun si la ciorba de pui si la aia de fasole...., dar la perisore ...e traznet

rivka 1

20.01.2010, 16:37

buna buna si eu pun tarhon... in ciorbe

Oana 1

20.01.2010, 20:48

Ce bine arata!! tu ai pus tarhonul in otet? poate ne pui si reteta, pliz|! N-am mancat niciodata cu tarhon si tare mi-ar placea!

mihaelar63 1

20.01.2010, 21:49

tarhonul in otet e chiar mai aromat si mai gustos decat cel verde . tarhonul se spala , incearca sa rupi frunzulitele de pe tulpina , le pui in borcan si torni otet peste ele . atat..
tarhonul verde este ,,bio '' din gradina mea .categoric de origine controlata .

rivka 1

20.01.2010, 22:13

si maica-mea tot in otet il pune, eu am din pacate doar uscat,,,,la plic.
oana se gasesc de cumparat sa stii la plic e bun, eu folosesc tarhon la ciorbe cu carne si la tocanite (de cartofi de ex) nu concep fara tarhon dar probabil fiindac asa m-am obisnuit, depinde gusturi s-ar putea sa nu va placa daca nu ati mai mancat(mie de ex nu-mi place busuiocul nici mirosul nu-l suport mi se face rau numai de la miros)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu costita afumata