Ciorba de vacuta

de ionix in Ciorbe, 31 Oct 2009 | 10331 vizualizari

COMENTARII (5)

ANCA 1

31.10.2009, 23:27

foarte buna! eu fac putin altfel: intai pun la fiert radacinoasele ca fierb mai greu, iar ceapa, ardeiul gras, dovlecelul, dupa vreo 5 minute, caci fierb mai repede, rosiile ultimele. Borsul il dau un clocot separat, apoi il pun in ciorba, spre final...si nu las asa mult la fiert, sa nu se distruga toate vitaminele din legume.Si neaparat, pun si leustean

Oana 1

31.10.2009, 23:40

Si eu pun leustean Ieri am facut si eu tot ciorbita de vitel, la final am pus o sfecla rosie coapta, data pe razatoarea mare , o nebunie a iesit!

ionix 1

01.11.2009, 09:11

Anca, cred ca ideea cu bortsul e super buna ca nu-ti mai opreste din fiert ciorbita... sarut-mana...

ionix 1

01.11.2009, 09:12

asa-i Oana, trebuia sa pun si leustean dar am uitat de obicei imi dau seama ce-i lipseste cand o mananc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]