Ciorba à la grec originala

de Sylvia in Ciorbe, 15 Noi 2014 | 17425 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

15.11.2014, 11:13

buna buna

Bunica 1

15.11.2014, 11:17

O ciorbita care-mi place foarte mult!Cu atat mai mult ,ca nu ma dau in vant dupa smantana in ciorbaMultumesc ,Sylvia!

kukibella 1

15.11.2014, 11:58

dantes 1

15.11.2014, 12:18

Buna!

Merisor 1

15.11.2014, 13:05

Ce bunaciuneeee!

babi5 1

15.11.2014, 13:46

Zi buna

ralu_ca 1

15.11.2014, 14:52

gustoasa

Sylvia 1

15.11.2014, 15:04

ma bucur ca va place sa o gustati si sa o testati sa vedeti diferenta

babi5 1

15.11.2014, 15:28

T

MOKUSKA 1

15.11.2014, 16:56

E minunată ciorba asta, o ador

cristeena20 1

15.11.2014, 18:14

mmm..ce buna e ciorba!!

marcela1979 1

15.11.2014, 18:22

foarte buna

Lau 1

15.11.2014, 19:00

elucubratiiculinare 1

15.11.2014, 19:21

interesanta reteta

RuxyRux 1

15.11.2014, 19:30

Arata incredibil draga mea...as manca oricand cu placere mancare gatita de tine!

Rocsi 1

15.11.2014, 20:37

MOKUSKA 1

15.11.2014, 22:15

Sylvia 1

17.11.2014, 10:04

sper sa testati reteta si sa va placa

Oana 1

19.11.2014, 16:04

Sylvia, eu fac la fel reteta, doar ca pun si o cescuta cu lapte in amestecul de galbenus cu zeama de lamaie, sa iasa mai alba, ca altfel am "reclamatii" de la baieti Chiar acum avem ciorbita din asta. Aaa, eu carnea o scot de pe oase si o tai apoi cuburi si o pun in ciorbita, sa o manance mai usor.

roxana_simona 1

20.11.2014, 21:45

tanyapatap 1

29.12.2014, 20:22

Panacris 1

19.06.2015, 08:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui