Cocartau

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2010 | 10264 vizualizari

COMENTARII (12)

epurasha2bb 1

05.03.2010, 17:24

nu am gasit rubrica pt.mamaliga si cum e si cu slanina nici de post nu e asa ca am pus-o la aperitive garnituri desi .. nu e.

Teo 1

05.03.2010, 21:38

si in zona mea se manca''puricei'' din mamaliga rece, suntem vecini;

ionix 1

05.03.2010, 22:00

e un fel de omleta de mamaliga??? n-am auzit pana acum dar sunt curioasa de ce gust ar avea

rivka 1

05.03.2010, 22:07

fain! cred ca fac si eu maine dar fara slanina, numai cu branza...telemea

Oana 1

06.03.2010, 08:10

Wow, ce buna trebuie sa fie! nu stiam de reteta asta si bine ca ne-ai impartasit-o!! mereu arunc cate putina mamaliga ce ramane de la masa, nu ne place s-o mancam rece...acum stiu ce-o sa fac Suuuper reteta!!

epurasha2bb 1

06.03.2010, 09:21

Teo ma bucur de asa vecini!

epurasha2bb 1

06.03.2010, 09:22

ionix e mai mult o ''turta' decat o omleta! dar oricum se poate manca de dimineata ca si omleta!

epurasha2bb 1

06.03.2010, 09:24

Oana asa m-am gandit si eu, sa va spun si voua ce se face cu mamaliga rece ca e pacat s-o aruncam.Mersi de apreciere!

Bunica 1

06.03.2010, 09:26

Ca si Teo m-am dus cu gandul la "puricei", mamaliga rece frimiturita si prajita. N-am mancat, dar am auzit. Si acum poftim, ca au aparut "pricei" imbunatatiti

epurasha2bb 1

07.03.2010, 19:55

da, Bunica , am mentionat ca si bunica mea as ii numea si asa ii si facea dar eu am preluat si prelucrat si zic eu imbunatatit cum ai zis si tu, dar intr-adevar asa se cheama reteta originara ''puricei', sau puricei boieresti.

iry-gabriela 1

22.05.2012, 00:17

-Marius- 1

19.12.2016, 17:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine imbracata a la Grasu64