Compot de cirese rosii

de Rocsi in Conserve, 19 Iun 2010 | 7800 vizualizari

COMENTARII (27)

Cris2711 1

18.06.2011, 15:36

Rocsi 1

18.06.2011, 18:01

miha eu zic sa fie acoperite ca apa se trage si chiar daca mai ramane putina se sterg borcanele..mai bine mai multa decat putina si sa scada si mai iti crapa si borcanele
-diana cine sa ma ia draga? mai sunt si moldoveanca pe deasupra
-lia,cris va multumesc...sunt de anul trecut oricum..anul asta inca nu am facut compot,dar urmeaza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]