Conopida pane

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 22633 vizualizari

COMENTARII (4)

silvi0ara 1

16.04.2010, 11:24

Ce pofta mi-ai facut.

FlyingRoo 1

21.04.2010, 19:55

Suna minunat si delicios insa daca nu te superi as numi-o snitel de conopida

Asta pentru ca panè se refera la metoda de acoperire cu pesmet.. Daca ar fi sa avem un cuvant in romana pentru asta (panè este frantuzesc) ar fi probabil impainit (breaded in engleza)

Oricum ar fi este o reteta minunta pentru vegetarieni si nu numai.

nadina73 1

21.04.2010, 20:05

sa sti ca nu te contrazic ai mare dreptate,asa e multumesc mult

babi5 1

18.11.2013, 17:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de spanac