Cordon bleu

de AlexJ in Vita, 24 Mar 2011 | 7941 vizualizari

COMENTARII (19)

Ligia Bxl 1

24.03.2011, 10:19

bun

adasev12 1

24.03.2011, 10:20

bun si hranitor

kukibella 1

24.03.2011, 10:22

Lau 1

24.03.2011, 10:23

delicios

Dya Daniela Andrei 1

24.03.2011, 10:32

imi place cum curge cascavalul!

Rocsi 1

24.03.2011, 10:38

unul din mancarurile nostre preferate,dar nu am facut niciodata de vitel

mirela0911 1

24.03.2011, 10:41

tare bine arata

AlexJ 1

24.03.2011, 10:42

Este prima data cand am incercat din vitel..si a fost delicios...foarte moale si foarte pufos...nici nu se compara cu cel din pui...

Mitinita 1

24.03.2011, 10:59

bun

bucatarimcudiana 1

24.03.2011, 11:07

am sa incerc si eu
niciodata nu am facut din vitel

gabryale 1

24.03.2011, 11:23

din vitel e mult mai bun petru k e carnea mai frageda,aia de pui e cam atoasa,bun,foarte bun

MotanLaOale 1

24.03.2011, 11:51

bun bun

La Ancuta 1

24.03.2011, 12:18

tare bun

elena1988 1

24.03.2011, 13:22

diaconta 1

24.03.2011, 22:35

sarim si peste introducere,poate ne dai si noua

LUK 1

25.03.2011, 11:00

direct la masa

mena29 1

26.03.2011, 19:44

AlexJ 1

13.04.2011, 19:14

multumesc....

adry88 1

23.05.2011, 21:19

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz - Super rapida si delicioasa

pe 12.05 la 20:32

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor