Cornulete de post cu bors

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 20 Mar 2012 | 11928 vizualizari

COMENTARII (33)

Sidy 1

21.03.2012, 08:42

MIUTA 1

21.03.2012, 13:06

Foarte bune

gaby_duceag 1

21.03.2012, 16:08

ciu ciu
)

Alinutza80 1

23.03.2012, 12:14

bune

Zamfira 1

30.03.2012, 08:32

miclaus 1

18.07.2012, 12:50

buna! am si eu o intrebare ...de ce se pune bors la cornulete?

gaby_duceag 1

18.07.2012, 13:07

buna, miclaus
daca formulam asa intrebarea am putea sa ne intrebam de ce se pune lapte la clatite sau ulei la gogosi
sunt fel de fel de retete si fiecare ingredient isi are rolul sau
borsul fiind un produs fermentat ajuta la fragezirea aluatului, proprietate pe care nu o are apa.

zic si io, gandind logic, alt raspuns mai exact nu am.

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 19:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post