Cornulete fragede cu gem

de Panacris in Prajituri, 1 Mar 2011 | 17395 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

01.03.2011, 17:52

si eu fac cornulete cu bors de post

Panacris 1

01.03.2011, 17:54

Da, nici nu mi/am dat seama ca sunt de post. , pentru ca de regula le fac cu untura sunt mai fragede

Lau 1

01.03.2011, 18:01

Rocsi 1

01.03.2011, 18:10

fac si cu untura de frupt,dar de post le fac cu bors,,,sunt foarte bune

zaharia_mihaela2005 1

01.03.2011, 18:30

f bune

tanyapatap 1

01.03.2011, 19:37

mirela0911 1

01.03.2011, 20:23

delicioase

divainbucatarie 1

01.03.2011, 20:56

LUK 1

01.03.2011, 21:00

mamaieelena 1

01.03.2011, 23:46

bune

elena1988 1

02.03.2011, 11:02

Panacris 1

02.03.2011, 17:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajiura cu ciocolata si nuca