Cornuri cu nucă și pastă de măceșe

de Panacris in Dulciuri, 20 Iun 2014 | 7815 vizualizari

COMENTARII (36)

gaby_duceag 1

20.06.2014, 19:43

de fapt n-ai priceput nimic odata ce am adus o remarca argumentata de 3 puncte si totusi ai continuat discutia....
retine ca nu vin niciodata cu o critica fara a argumenta
cand nu am "dovezi"tac din gura

babi5 1

20.06.2014, 19:45

Panacris dar de la Babi de ce nu ai savurat? bune oricum nu am mai mincat pasta de macies de cind eram copil munca mea era sa trec prin sita macesile fierte

MOKUSKA 1

20.06.2014, 19:50

30 min la cald cu galbenus,30 la rece cu albus

MotanLaOale 1

20.06.2014, 19:56

mamaieelena 1

20.06.2014, 19:59

Panacris 1

20.06.2014, 20:50

Babi drag, dacă menționam că m-am inspirat, nu îmi mai luam papara de la Gaby

tanyapatap 1

20.06.2014, 21:38

Rocsi 1

20.06.2014, 21:39

Grozav de bune

reisnaor_2006 1

21.06.2014, 12:06

Micutza Luana 1

21.06.2014, 13:01

super bune

Panacris 1

22.06.2014, 18:23

Mulțumesc Bucătărași pentru aprecieri, deasemenea pentru critici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri de Bratislava