Arata bine, este totul okey si asa, insa ma gandeam daca nu era mai bine daca puneai direct Nutella ecologica (ca exista, deci fara E-uri si alte porcarii in ea, minim grasimi saturate) ca si crema de ciocolata, era mult mai simplu.
Eu de obicei fac altfel, anume fac cozonacul simplu deci fara umplutura, apoi tai din el, pun Nutella cu lingurita pe bucata si mananc, in acest fel controlez eu cat pun ca sa nu zic ca e prea putina sau prea multa, este delicioooooosss, asa am mancat un cozonac intreg de 1000 g cu 350 g de Nutella, taiam o felie groasa de 4 cm, puneam cam 2 lingurite de Nutella pe ea si tot asa, pana l-am facut praf, nici o crema de ciocolata nu se compara la gust cu Nutella.
Chiar nu am auzit pe nimeni fie sa umple direct cu Nutella Cozonacii sau alte prajituri, fie sa manance Cozonac simplu cu Nutella pe el, se controleaza instant cantitatea de umplutura dorita, e practic si gustos de nu se poate.
Se tot fac creme dupa cate vad, se pune ciocolata (care e un fel de Nutella), se mai adauga aia, ailalta, zahar..etc, cam complicat si nu vad sensul, in acele creme se adauga si Unt care este o sursa in plus de Colesterol si in acelaa timp grasime saturata care se depune mai repede pe corp.
In alta ordine de idei, nu stiu exact daca oualele au un rol aparte afara de cel de a lega, ca daca nu are alt sens, folosirea albusurilor in loc de galbenusuri ar fi mult mai "usoara" pentru ficat, albusurile nu au Colesterol si au minim de grasime, galbenusurile-s durere.
Plus de asta, careva foloseste faina integrala la Cozonaci ?! Eu unul nu am vazut, de ce ? Este mult mai sanatos, de crescut, consider ca, creste, asa cum si painea creste frumos.