Cum se face coliva pas cu pas

de susu in Dulciuri, 29 Iun 2012 | 65987 vizualizari

COMENTARII (11)

love_cherry 1

29.06.2012, 15:55

imi place coliva...mi se facuse pofta intr-o zi ...si toata lumea spunea..vai e pacat..doar cand moare o persoana...si de curiozitate am intrebat un preot care mi-a zis ca sunt doar superstitii babesti..
in fine cred ca a iesit foarte buna:*

susu 1

29.06.2012, 16:08

cherry draga am auzit-o si pasta ca e mare pacat sa poftesti la coliva daca nu e cineva mort, pai asta tine de subconstient? pofta poti s-o controlezi, cate bordeie atatea obiceie, din pacate auzim foarte multe lucruri si aplecam urechea dar de fapt sunt vorbe care circula din batrani, aiurea

Bya Ralu 1

29.06.2012, 16:16

si mie imi place!

laura_n 1

29.06.2012, 17:00

cert este ca e buna!

Lau 1

29.06.2012, 17:28

mamaieelena 1

29.06.2012, 18:41

buna,buna

Rocsi 1

29.06.2012, 21:16

Mie imi place mult..noi mai facem fara sa fie nevoie, ci numai pentru a manca

iry-gabriela 1

29.06.2012, 23:25

un desert care nu il refuz chear daca este si de la un praznic

Sim0na 1

02.07.2012, 10:09

Si mama a facut sambata ptr bunicul meu.. Ai dreptate cu igiena in bucatarie, iar eu sunt una din persoanele care nu mananca coliva decat de la mama, bunica sau soacra, desi imi place foarte tare.
Pana acum nu am facut niciodata, si sper nici sa n-o pregatesc prea curand, decat ca desert de pofta
Sora mea in perioada sarcinii a avut pofta de coliva de isi facea saptamanal cate o portie!
Felicitari ptr reteta!!

coliva 1

17.05.2013, 22:40

Felicitari pentru munca depusa si tot respectul cuvenit , dar acelor gospodine carora nu le reuseste coliva le recomand www.colivele.ro pentru Bucuresti si Ilfov.

AndreeaIrina 1

03.03.2023, 20:51

Mulțumesc pt rețeta! Nu doar ca nu mai facusem sau asistasem la pregatirea colivei, nici macar nu am mancat prea des. Cum vremea insa nu iarta pe nimeni, mi-a venit randul sa pregatesc, cu dragoste si smerenie, coliva pt pomeniria bunicii. Urmand rețeta si sfaturile practice, inclusiv sugestiile calde de a o pregatii cu drag, de a nu o vedea ca pe o corvoada, am reusit, de 2 ori pana acum, sa pregatesc coliva care ar fi facut-o si pe bunica mândra. Mulțumesc mult dnei care si-a rupt din timp pt a oferii, in detaliu, toate informațiile!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu dulceata si nuci