Cum se face pasta de zahar

de adnia in Dulciuri, 30 Ian 2013 | 14994 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

30.01.2013, 19:57

Tot am zis ca o sa incerc macar o data dar nu am avut curaj si in plus e putin cam greu pentru mine..Dar trebuie neaparat ulei de palmier?

Merisor 1

30.01.2013, 19:57

Super, eu de-asta nu am facut niciodata

adnia 1

30.01.2013, 20:02

Rocsi,exista si alte variante, fara ulei de palmier, dar te chinuie mai mult! se usuca pasta in cateva secunde, iar daca ai de facut o foaie mai mare, crapa urgent. eu asa m-am chinuit o noapte intreaga cu vechea reteta pt. un tort de nunta urias...pana la urma mi-a iesit, dar clar mi-am jurat ca schimb reteta. asa am ajuns la varianta asta! si e cea mai buna de pana acum!

Constelatialeu 1

30.01.2013, 20:03

Foarte interesant.Uleiul ala de palmier se gaseste la un magazin anume?

adnia 1

30.01.2013, 20:05

Meri, se comporta extraordinar, arata foarte elegant pe torturi, iar la cele de nunti si botezuri sunt excelente. pe langa faptul ca arata bine, rezista foarte bine la transport chiar si pe distante lungi si functioneaza ca un mic frigider interior, mentinand oarecum temperatura rece in interior 9pasta nu-i da voie sa se incalzeasca din interior spre exterior..invelisul de zahar e mai dur decat cel de frisca)

diaconta 1

30.01.2013, 20:11

Super
Din pacate nu prea am indemanare de a modela pasta

T I M E A 1

30.01.2013, 20:13

ulei de palmier se gaseste in orice hypermarket: carrefour, kaufland, metro etc. E bun si pt prajit

adnia 1

30.01.2013, 20:17

da, asa e, Timi!

MotanLaOale 1

30.01.2013, 20:33

Lau 1

30.01.2013, 21:18

Bya Ralu 1

30.01.2013, 21:28

bucatarimcudiana 1

31.01.2013, 10:08

foarte buna reteta, dar eu nu imi dau seama unde ai pus amidonul

adnia 1

31.01.2013, 18:00

la un loc cu zaharul...l-am incorporat pe tot in pasta.

diana_k 1

02.02.2013, 21:07

frumos explicat, felicitari pentru rabdare

simona72 1

18.03.2013, 12:53

felicitari, eu am incercat o singura data si am renuntat, dar daca voi avea nevoie cu siguranta o voi incerca pe a ta

adnia 1

22.03.2013, 19:35

daca te hotarasti, sa-mi spui si mie cum iti iese!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Marin