Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de vasimur in Bulion, 23 Sep 2017 | 7904 vizualizari
Ina 1
deci ai la iarna de-un Bloody Mary Noi nu folosim deloc sare si zahar, pun doar aspirina pisata la fiecare sticla si tine perfect cativa ani https://www.bucataras.ro/retete/suc-de-rosii-24568.html
Constelatialeu 1
Bag de seama ca te vrei premiant, ai intrat in priza....
RODIMUR 1
Explică-i ce înseamnă premiant...!
Nu explic nimic, ca nici eu nu stiam, m-am aruncat cu capul direct in zid si nu stiam de ce ma felicitau bucatarasii....
vasimur 1
Clementina, așa sunt ardelenii, le trebuie ceva timp până ce intră în priză... după aia sunt greu de oprit!
Ina, de-un Bloody Mary am, chiar și de mai multe! Doar poza cu paharul este din cel de anul trecut.
Panacris 1
Bun, bun!
Bunica 1
E la pastrat pentru iarna!
Mulțumesc pentru încurajări!
MotanLaOale 1
mirela0911 1
Ce culoare frumoasă are!
dantes 1
CorinaBran Mihalache 1
Se poate reduce timpul de fierbere daca lasati sucul rezultat la decantat. Apa se scoate cu un furtun subtire si sucul de rosii va fi mai consistent.
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
pe 21.11 la 10:51
de Panacris 9
pe 20.11 la 14:48
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
oanapl
danakarin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oana_pisicutza16 1
danielaR 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!