Curry de pui ca la mama lui acasa

de Brindusa in Pui, 25 Ian 2010 | 6116 vizualizari

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

26.01.2010, 08:07

pe gustul meu , merge la favorite .
brandusa cu ce e presarat orezul ?cu piper ? eu le vad ca niste seminte mici .

ana 1

26.01.2010, 08:30

arata super ,il incerc si eu

Brindusa 1

26.01.2010, 08:49

mihaela, orezul e facut (nu presarat) cu boabe de mustar negru. Prin fierbere boabele astea se inmoaie si cand le mananci pocnesc usor in gura. F bun.

mihaelar63 1

26.01.2010, 09:08

bine am vazut eu seminte ,ador mustarul gen dijon cu boabe intregi

PapaBun 1

26.01.2010, 12:47

Vad insa ca n-ai pus orez basmati ci clasic?

Brindusa 1

26.01.2010, 14:26

Nu-mi mai aduc aminte ce orez e, caci reteta asta e facuta cam acum 2 saptamani. De obicei folosesc orez basmati, dar daca n-am timp sa ajung la magazinul arabesc de unde il cumpar, folosesc cu bobul lung.

elena1988 1

13.03.2011, 19:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii