Desert prajitura cu cocos

de Anamaria7 in Prajituri, 26 Apr 2011 | 63026 vizualizari

COMENTARII (23)

Miha 1

26.04.2011, 21:23

Imi place!

mihaelaM 1

26.04.2011, 21:24

arata foarte bine

RuxyRux 1

26.04.2011, 21:47

Arata splendid fata frumoasa

ionela2682 1

26.04.2011, 22:07

Am facut-o si eu de Paste! Pot sa spun ca este super gustoasa.....sigur o mai fac...ai vazut-o la Cireasa de pe tort? facuta de Cornelia Rednic cumva?

Anamaria7 1

26.04.2011, 22:46

multumesc, Miha, Mihaela, Ionela, Ruxiii! Ionela, am gasit-o intr-o revista nu prea am cand sa ma uit la emisiunea aceea

miremirc 1

26.04.2011, 22:56

super buna cred ca este; si eu m-am gandit s-o fac; poate candva ii va veni randu

diaconta 1

26.04.2011, 22:59

Bravo Ana si eu am facut-o,o aveam in caietul vechi de retete doar ca am pus si mascarpone in crema

Anamaria7 1

27.04.2011, 01:02

ooo, Dia, buuna ideea cu mascarponele mersi

MotanLaOale 1

27.04.2011, 08:26

diaconta 1

27.04.2011, 08:45

sa fii iubita mi s-a parut o crema mult mai fina asa

gaby_duceag 1

27.04.2011, 08:58

Ce frumos arata prajitura ta si cate bunataturi ai postat!
bravo!

Anamaria7 1

27.04.2011, 09:07

Gaby am fost plecata pana azi si nu am reusit sa le pun decat aseara, multumesc!

mimmi 1

27.04.2011, 09:53

delicioasa,am facut-o si eu de Pasti

Rocsi 1

27.04.2011, 10:49

o alta minunatie..bravooooo

Lau 1

27.04.2011, 14:30

imi place

mirela0911 1

27.04.2011, 20:34

arata tare bine

lacrimioara 1

28.04.2011, 21:38

s eu am facuto e delicioasa

adry88 1

31.05.2011, 15:50

vreau si eu

janina 1

20.11.2011, 13:57

ffff buna la gust, insa am avut doua probleme, si poate ma ajutati cu cateva sfaturi
1. foaia de jos a iesit putin cam tare
2. ce pot face ca nuca de cocos sa stea mai legata in crema, crema sa nu mai fie asa sfaramicioasa
multumesc

Anamaria7 1

20.11.2011, 18:15

Salut, Janina! Uite ce zic eu:
1. Daca dpdv al consistentei foaia a fost ok (usor de intins, nu ai mai multa faina decat trebuia), atunci inseamna ca prajitura a stat prea mult in cuptor si foaia s-a uscat/focul a fost prea tare.
2. Stratul de cocos e, de fapt, un blat si el. Daca pui prea mult cocos devin faramicios. Daca ai respectat cantitatile din reteta, poate ca albusurile au fost prea mici pentru cat cocos ai pus. O alta varianta e, din nou, ca a stat prea mult la cuptor/la foc prea mare.

Eu am mai facu greseala sa pun prea mult cocos si asta e rezultatul, se faramiteaza mult mai tare pentru ca nu exista destula bezea pentru a "muia" cocosul.

Sper ca te-am ajutat! Te pup

janina 1

21.11.2011, 16:42

salut,
multumesc mult pt sfaturi,
am respectat cantitatile, insa poate la crema de nuca de cocos albusul de ou nu e ca cel de " acasa" , aici in fr albusurile de ou sunt f apoase
dar data viitoare o sa tin praji mai putin in cuptor si o sa pun 200 gr de nuca de cocos in loc de 250, si iti voi spune ce a iesit
te pup si mai asteptam retete buneeeeeeeee

Anamaria7 1

29.11.2011, 22:51

Janina, ma bucur mult ca te-a m ajutat! da... astept si eu sa am timp sa mai fac ceva bun... deocamdata sunt in Cluj, la camin... no cuptor no camera s-a stricat

mihaelar63 1

29.11.2011, 23:10

Sunt lesinata dupa prajiturile cu nu ca de cocos
Era sa scriu dupa cocos , dar se interpreta gresit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castelul de clestar pentru Pietrica Roz