Dovlecei pane

de bucatarimcudiana in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 3487 vizualizari

COMENTARII (30)

MVMih 1

28.04.2011, 23:15

Bun N-am incercat eu cu fulgi de porumb pana acum...dar trebuie

Mitinita 1

28.04.2011, 23:19

ce crocanti trebe sa fie...na ca imi ploua in gura

bucatarimcudiana 1

28.04.2011, 23:40

mvmih este tare bun

bucatarimcudiana 1

28.04.2011, 23:41

mitinita sunt crocantei

Mihaela11_jo 1

28.04.2011, 23:44

Foarte fini

lilik 1

29.04.2011, 01:27

f buni

RuxyRux 1

29.04.2011, 08:03

Foarte mult imi plac

MotanLaOale 1

29.04.2011, 08:28

buni buni

divainbucatarie 1

29.04.2011, 08:58

Lau 1

29.04.2011, 10:19

buneeee

mihaelaM 1

29.04.2011, 10:21

imi plac dovleceii pane dar tavaliti prin fulgi de porumb nu am mancat pana acum

kamy 1

29.04.2011, 11:12

f buni si eu folosesc corn flakes ff des

Rocsi 1

29.04.2011, 11:21

doar asa imi plac si mie dovleceii pane

bucatarimcudiana 1

29.04.2011, 11:40

mihaela11 multumesc

bucatarimcudiana 1

29.04.2011, 11:40

lilik,multumesc

bucatarimcudiana 1

29.04.2011, 11:41

ruxy sunt tare buni

bucatarimcudiana 1

29.04.2011, 11:41

motane multumesc

bucatarimcudiana 1

29.04.2011, 11:42

diva multumesc mult

bucatarimcudiana 1

29.04.2011, 11:42

sufletista chiar sunt bune

bucatarimcudiana 1

29.04.2011, 11:43

mihaelab sa incerci o sa iti placa sigur

bucatarimcudiana 1

29.04.2011, 11:43

kamy nu-i asa ca sunt foarte buni?

bucatarimcudiana 1

29.04.2011, 11:44

rocsi este pentru prima data cand fac asa dovleceii si sigur o sa mai fac

kamy 1

29.04.2011, 11:58

da....crocanti pe dinafara si moi in interior

divainbucatarie 1

29.04.2011, 13:38

mamaieelena 1

01.05.2011, 10:55

buneeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din dovlecei umpluta cu crema de branza